thebleeding.blogg.se

sånt som det är

Idioti

Kategori: Allmänt

Du står där och ser dig själv, hör vad du säger, på avstånd betraktar din egen dumhet. Att lämna, glömma, gå vidare, svika de som är ditt liv. Allt för att jag har fått för mig att jag inte är vad jag gör...

Krona eller klave

Kategori: Allmänt

När tankarna känns som en kastrull fylld till bredden med kall spagetti, hur man än försöker så går det inte att reda ut. När det känns som att du är helt ensam om att inte veta svaret på den simplaste frågan om dig själv, allt äter upp dig från insidan och fötterna sjunker ner i gropen du förra veckan grävde. Kasta myntet!

Mitt mynt visade klave och jag tar imorgon vänster på min väg istället för den alltid så trygga och förvalda höger

Artificiella drömmar

Kategori: Allmänt

Mina drömmar har alltid varit någon annans!?! Det slog mig i morse när jag klev upp att jag inte har en aning om vad jag har för drömmar, dessa ändras tillsammans med människor som kommer och går. Läskigt att jag inte egentligen är jag och om jag är jag vem är då människan jag ser i spegeln?

En bekantskap

Kategori: Allmänt

You taught me to be sad as you
You almost made me take it all
Let me in, I’ll bury the pain

The world says jump, you just ask how high

Kategori: Allmänt

Regndropparna rinner likt tårarna fast du inte gråter längre, hjärtat kyler kroppen från insidan som den nollgradiga vinden kyler den från utsidan, alla tankar du vill ska bli rosa är lika mörka som vägen du går på, men du går och du ler för det är så man gör...

Mini disc

Kategori: Allmänt

Gröna, blå, röda, oranga och svarta minnen nerpackade i en låda. Det är läskigt vad man glömmer och än läskigare hur minnen man trodde var borta kan återskapas. Under 90 minuter kände jag smaken av billigt lådvin, Prince som fimpades i en askkopp på sängbordet, V8 ljudet från din pappas Mercedes, hur vi var och mest av allt hur jag var, allt sånt jag valt att glömma.
Med ett litet leende på läpparna kunde jag för några sekunder faktiskt minnas dig utan förakt.
Se mig själv som 18 år igen och vara glad över att jag iallafall blivit lite smartare.
Klisterlappen från snusdosan hade dateringen 2003, det är måndag och jag klistrar min snuslapp från 2013 på min kaffekopp och är tacksam över att du inte längre finns i mitt liv.